Familjeliv

onsdag….

God kväll! Som vanligt när det är arbetsdagar så är det fullt upp och dagen går i ett naffs. Idag hade jag en läkartid efter jobbet, innan jul var jag och lämnade lite blodprov för att jag kännde mig så himla trött den sista tiden. Men alla prov visade sig vara jätte bra och läkaren frågade mig t.o.m. om jag tar någon kosttillskott, för järnvärden och mineralvärden var riktigt höga… Nej inga tillskott här men jag äter ju bra och nyttig mat för det mesta, ja och mycket sushi såklart, så ingen brist på omega här heller 😉  Sen frågade han mig om vi planerar ett till barn, för tydligen har jag jätte många kvinnliga könshormoner  och massor av ägg, så att bli gravid med en trea skulle gå väldigt fort 😉 Det var ju bra att veta om vi nu bestämmer oss för ett till barn snart 🙂

Sedan gick jag lite i stan och köpte en ny brun utan sol för jag hade inget kvar. Jag har testat många olika märken men har kommit fram till att Lancome har den bästa av alla. Lancôme Flash Bronzer är så nära felfri man kan komma, risken för misstag är i princip eliminerade – ja åtminstone om man är hyfsat försiktig och vet hur en b.u.s fungerar. Flash Bronzer har en gelformula som är lätt att applicera riktigt tunt. Färgen utvecklas på ett par timmar och tonen jag får är bara ett par snäpp djupare än min egna. Det ser absolut inte ut som att jag har b.u.s.at mig, jag ser bara fräschare ut. Om man vill få lite mer av “brännan” så ska man ta nästa dag också. När färgen börjar avta gör den också det jämnt och snyggt. Folk har t.o.m. frågat mig om jag har solat solarium eller varit utomlands. Jag skulle aldrig sola solarium! Den typen av strålning tränger ner i de djupare hudlagren och skadar vävnad och blodkärl. Det är UVA-strålningen som gör att huden förlorar sin elasticitet och rynkor bildas. Eftersom solarium får ha tre till fyra gånger så stark UVA-strålning som vanlig sol har, åldras huden också snabbare än normalt. Förstår inte att folk fortfarande solar solarium och inte vet bättre!  Jag vägrar att bli rynkig i förtid.  B.u.s då och då är mycket bättre om man vill bli brun 😉

 

 

Det var allt för ikväll mina vänner, nu ska jag umgås med min man innan jag stänger mina 2 blå 🙂

Imorgon ska vi hämta vår lilla vovve, ni anar inte vad skatterna har längtat!

Nattakramar!

/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *