Vad har vi gett oss in på???

Hej i stugorna!

Idag skulle jag vara på jobbet efter julledigheten men vår lilla skatt vaknade på natten och hade ont i sin lilla mage 🙁 Jag sov hos henne halva natten, masserade magen och försökte få henne att somna om. Vi bestämde att jag skulle vara hemma med henne för att T hade ett viktigt möte på jobbet som han bara inte fick missa. Lilla skatten mådde bättre under eftermiddagen så imorgon blir det nog skolan som vanligt.

När T kom hem från jobbet åkte hela familjen för att välja lite hundgrejer till vår lilla nya familjemedlem som kommer på torsdag 🙂 Men oj det var ju en riktigt djungel, så mycket att välja på. I affären berättade de att en liten hundvalp inte får vara hemma själv ens en timme om dagen den första tiden. Det har vi inte varit riktigt beredda på så nu har vi ett riktigt dilemma, vem ska vara hemma med honom den första tiden…både jag och T måste ju jobba…såklart tänkte vi inte lämna honom ensam en hel dag hemma men någon timme om dagen i alla fall. T skrattade och sa undrar om man kan få föräldraledigt någon vecka?!

När vi kom hem började vi läsa lite mer om valpar och där stod att man måste ha valpen i sitt rum hela natten och trösta den om den blir ledsen och då sa T: ärligt Ewa, är det inte bättre att vi bestämmer oss nu för en tredje barn istället???  Vi har ju pratat om det ändå!!  😉

Nej men ärligt talat, vi fixar det….hur svårt kan det vara??? Det är ju bara en liten hund 😉

 

Start Paket till valpen 🙂

Köpte lite nytt från bodyshop, fanns så mycket som luktade gott, oftast väljer jag cocos men idag valde T blåbär till mig 🙂

Nu har jag lagt fram kläder till skatterna så jag slipper stressa i morgon, varmt bad och sedan sängen 🙂

Nattakramar!

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *