Familjeliv

Besviken på Campadre!

Är det fler än jag som väntar på leveranser från Campadre som skulle komma innan jul? De hade en kampanj att man skulle handla julklappar och få hem varorna strax innan jul.  Jag har innan alltid tyckt att de har ett jätteroligt koncept och fina grejor. Jag har faktiskt varit inne nästan dagligen för att titta på de nya kampanjerna. MEN! nu är jag riktigt irriterad på detta företag och vill tipsa er om att INTE handla där. Jag är fullt medveten att tiden mellan kampanj och leveransdatum brukar vara ca en månad. Men de skriver tydligt ut beräknat leveransdatum i kampanjen + att de lovade att varorna skulle komma strax innan jul. Jag känner mig blåst oavsett om varorna kommer att komma så småningom eller ej, som julklappar kunde jag i vilket fall inte använda de till.

Nu har det gått mer än en månad sen leveransdatum skulle varit. Det är irriterande i sig. När man ringer till dom så får man till svar- På grund av hög belastning på vår Kundservice är vår telefontid stängd. Ja, man undrar varför?!!

Är det någon mer som har haft otur med denna företag?

 


	

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *