Familjeliv

atmosfär

Hej fina!

Har inte haft tid för bloggen igår, ibland blir det bara så. Igår var jag och T och åt på atmosfär i stan, och det var bara så mysigt. Vi drack jätte gott vitt vin till maten, måste bara tipsa er snart vilken 🙂 Jag åt lax tartar och goda ostar och T valde biff tartar och skagenröra till förrätt, allt var super gott! Kan varmt rekommendera detta stället till alla då de har ett väldigt brett utbud av maträtter till ett bra pris! Ett stort plus även till den trevliga personalen!

Idag är barnen hos Angelina och leker med Bella och senare är det tänkt att åka iväg och äta något gott på vårt favoritställe på Limhamn.

 

 

 

 

 

 

 

Kram och njut av de sista dagar 2012!

Kram/E

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *