Ingen bra början på veckan

God kväll i stugorna!

Idag har jag inte så mycket att säga förutom att veckan började inte alls som jag hade tänkt mig. Stora skatten har mått dåligt i natt och har haft jätte ont i magen, magknip, alltså ingen kräkning eller något sånt bara ont i magen och ingen appetit på hela dagen idag. Jag bokade tid och gick till vårdcentralen med henne på morgonen, Julia fick också stanna hemma med mig när jag ändå var hemma med Maja. På vårdcentralen tog de prover och vi fick träffa doktorn. Proverna var ok förutom lite röd i halsen. I morgon är jag hemma och vabbar igen, vet inte hur jag ska hinna med allt. Pappa kom över en stund för att avlasta mig lite idag, det behövde jag verkligen… Denna veckan är det mycket på jobbet innan jullov och allt… jaja allt fixar sig, som T brukar säga 😉  T tog tempen på Maja innan hon somnade och den visade 38 grader, hoppas att det vänder snart! Jag mår så dåligt när barnen inte mår bra, jag kan inte koncentrera mig på något annat och oroar mig för allt!

Vita rosor från T 🙂

Nu sängen!

God natt!

Kram/E


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *