Familjeliv,  Filmtips

Fredag

Hej i stugorna!

Igår var det tyst på bloggen. Älsklingen fyllde ju år och jag hade inte tid för att blogga 😉 Vi var ute på kvällen med Angelina och Björn för att fira T, god mat och gott vin och sedan gick vi vidare för att se The Hobbit. Gillar ni Sagarn om ringen så ska ni helt klart gå och kika på The Hobbit, ni kommer inte bli besvikna! 3D var ju lite oväntat men satte en extra prick över I:et, den något annorlunda filmningen var också något att vänja sig vid men funkade bra efter ett tag. Litet långsammare tempo men det blev faktiskt en hel del action också förutom alla fina naturvyer. Klart sevärd!

 

 

Ikväll ska vi äntligen iväg för att köpa julgran, barnen längtar så mycket!

Vi hörs senare raringar! Önskar er en trevlig fredag!

Kram/E

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *