Familjeliv

Stressigt värre!

God kväll och snart god natt fina!

Idag blev det ett väldigt sent inlägg men har inte haft tid innan. Dagarna rusar fram och nu innan jul är det fullt upp, både på jobbet och hemma. Älsklingen fyller år den 13 december och jag har jätte mycket att fixa, den 21 dec blir det fest för att fira fina T. På Julafton ska vi ha familj och vänner över också, så ni kan bara tänka er hur stressad jag är 😉 Roligt men stressigt!

Maja hade idag sista simlektion för denna terminen och vi är så stolta över henne! Bäst i gruppen på att simma och dyka. Hon längtar redan till nästa termin, vår stora skatt 🙂

Nu mina vänner ska jag ska strax krypa ned under täcket i vår nybäddade säng. Nästan det bästa som finns är ju att få somna skönt. I tid. Att vakna upp redo för en ny dag. Älskar det!

Finaste julgranskulor köpte jag från SIA HOME.

Natta kramar!

/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *