Familjeliv

Julmarknad och mormor

 

Det var riktigt kallt. Tjejerna fick åka karusell, äta churros och åka häst och vagn. Men kylan var bitande idag så det var riktigt härligt att komma hem och värma sig vid öppna spisen! Nu blir det solsidan med T, framför nett tv och musa på skaldjur.

Glömde att skriva att min fina mormor fyller 81 år idag. Saknar henne så mycket och önskar att hon var här hos oss. Mormor har alltid varit en stor trygghet för mig och betyder så otroligt mycket. Jag önskar så att vissa människor insåg hur bräckligt och viktigt livet är. Ja för vissa tar faktiskt sitt liv för givet och många personer i sin närhet likaså. Tyvärr. Men som sagt man kan inte lära andra.

 En sak är säkert, tiden går fort, alldeles för fort… och jag inser att det är viktigt att inte skjuta upp saker till framtiden… för en dag kan det vara för sent…

Sov gott och kom ihåg att ta vara på livet.

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *