Familjeliv

Högst på önskelistan!

Högst uppe på min önskelista är en klassisk kjol från Burberry i deras klassiska check mönster. Jag har varit och prövat den på Olsens i Malmö och blev totalt förälskad. Stilren och tidlös. Skulle bland annat styla den till svarta ballerinor i lack, vit skjorta som är knäppt hela vägen, svart kavaj och clutch. Eller varför inte ihop med en tunn, stickad cardigan, aningen oversized, som man stoppar in i kjolen på sidan vid spännena och låter resten av tröjan hänga lite slarvigt över kjolen till fina höga stövlar. Burberry, mina absoluta favoriter. Det klassiska mönstret Nova Check är så klart favoriten även om de som går i både svart, rosa och ljusblått också är riktigt fina. Mina skatter har dessa Burberry kjolar som jag köpte i Paris sist jag var där, och de är så underbara! Vi skulle matcha så fint 😉 Snälla, snälla tomten den här kjolen önskar jag mig så otroligt mycket 🙂

Prövade också denna fina Burberry jackan som är alldeles underbar….ohh…finaste dunjackan jag sett på länge! Den skulle jag kunna använda år efter år, den är helt klart tidlös! Burberry, påverkad..? Nää…. 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *