Familjeliv

Lördag

Att designa om en blogg, alltså att inte bara byta header och kanske färger i ett och samma tema, bjuder som regel på några utmaningar och nu är jag där att det har stannat upp helt….  Men snart, snart är det förhoppningsvis klart. 🙂

Till något helt annat. Idag känner jag mig riktigt seg, kanske pga vädret som är så där jätte  trååååkigt , mörkt och bara sådär bläää! T åkte iväg en liten sväng till jobbet  och jag ska strax hoppa ur myskläderna och åka med Julia för att hämta Maja som är på kalas. Sedan ska hela familjen iväg på middag till familjen P 🙂 Kanske det får mig att piggna till! 🙂

Happy lördag!

 

 

 

2 kommentarer

  • ewasverklighet

    Jag är själv nybörjare och får hjälp av några vänner som kan det lite bättre än mig. Men du kan gärna återkomma med frågor så kan jag försöka hjälpa dig också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *