Familjeliv

Julias 6-årskalas

Vår helg var som sagt fylld av kalas och vi startade med att bjuda hem Julias skolvänner på söndagen. Som överaskning till både Julia och kompisarna hade vi bjudit in en tjej från funhause för ansiktsmålning på kidsen  (Julia ä.l.s.k.a.r. ansiktsmålning). Det blev sååå lyckat! för barnen älskade det!! Hon var så ödmjuk och söt och barnen fick välja sin egen motiv. Angelina som är Julias gudmor hade bakat en underbar slott tårta till vår prinsessa och Julia var såååå glad. Kalaset blev väldigt lyckat och det bästa av allt var när lilla skatten vaknade i morse och sa tack mamma, det var den bästa kalaset ever! Det värmer i hjärtat!

Mina vackraste, Julias söta klänning kommer från Fransa Kids och Majas tuffa kläder kommer från Lindex.

Julia önskade sig ett rosa kalas, så hela dukningen gick i rosa och vit. Godispåsarna hade jag fixat kvällen innan till fiskedammen. I påsarna gömmer sig godis, klubbor, tatueringar, såpbubblor,läppglans och annat smått och gott

Sötaste cupcakes med prinsessor från Leila generalstore.

Julia var så glad och nöjd med allt. 🙂

Här är det ansiktsmålning på G, Leia som målade barnen var jätte duktig.

Presentöppning 🙂 Angelina hade fixat Julias paket i fina boxar 🙂

Slottstårtan som Angelina fixade var bara så WOW!

Tusen T.A.C.K. till alla er som kom på kalaset och tack för de fina presenterna som Julia fick!

 

4 kommentarer

 • Angelina

  Tack själva för att vi fick vara med. Jag hade inte gått hem… Det var så trevligt att sitta där med er och se barnen njuta, speciell Julia som var så tacksam och kärleksfull med alla. Hon börjar likna sin gudmor hehehe……

  • ewasverklighet

   Ja det var jätte mysigt! Ja det gör hon verkligen 😉 Tack gumman än en gång för igår!

  • ewasverklighet

   Tack snälla, va söt du är 🙂 Julia ä glad och nöjd och det är viktigaste 🙂
   Kram fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *