Inredning

Adventskalender

Då var årets näst sista månad här. Mörka November. Nu börjar man planera inför jul, plötsligt känns julen farligt nära, för hur fort går inte en månad liksom. Jag har ännu inga 24 små paket till adventskalendern som skatterna ska få. Jag får börja att samla så fort som möjligt 😉 Hittade dessa fina adventskalendrar från Maileg och Lexington.

 

Mailegs underbara adventskalender i form av små söta strumpor, väskor & små påsar som hänger i ett grovt snöre med liten pingla i vardera ände.

En alldeles underbar Adventskalender med hänglsebyxor, randig tröja och rutig halsduk i färgerna grått, vitt och rött. Plats för 24 små paket, du kan hänga paketen eller lägga i små söta fickor med vackra mönster.

De kan ni hitta på 2 små rum.

Denna här är också så underbar söt och kommer från Lexington

Så mycket fint…..

Nu ska jag fortsätta jobba 😉

Hörs sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *