Shopping

Kär

Hej Fredag!

Igår när jag var i stan med mamma besökte vi fina butiken iisa och jag blev så kär 😉 Kär i dessa fin skor från See by Chloé, de var sista paret kvar i min storlek och skrek köp mig! Med rågummirejäl sula + klack = snygga ben och gåvänligt samtidigt! Perrrfekt! Matchat med tighta svarta jeans eller leggins och skön fluffig  stickad tröja tex. Love it! Där fanns också en jätte söt mössa med en pälsboll som jag blev förälskad i, en sådan skulle jag behöva i vinter då jag alltid fryser och får ont i öronen. Gash så mycket fint där finns och alldeles för mycket habegär 😉

 

T jobbar idag och jag myser hemma med skatterna. Morfar kommer snart och jag smiter iväg en liten stund för att köpa sushi och vit vin, ser fram emot en mysig fredagskväll med familjen.

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *