Had enough!

 

Jag har haft tid att tänka klart en massa tankar den sista tiden…

När man inte kan påverka måste man till slut släppa och försöka fokusera på det som är nu och det som man kan påverka i stället. Jag blir så trött på människor som är sura, bittra och som aldrig kan dra på smilbanden. Pratar om karma men i nästa mening pratar illa om sina närmaste vänner. Går hela tiden in i en försvarställning, tål inte kritik, är väldigt egocentriska där allting kretsar kring dom och deras välmående. Vägrar/eller kan inte se saker konstruktivt utan ser det enbart från deras tolkning eller vägrar lyssna på vad andra har att säga. Sårar med en massa hemska ord, ord som man aldrig glömmer. De säger att dom har förändrats och utvecklats genom åren men sanningen är att de står stilla i sin utveckling pga deras negativa energi . Ibland måste man helt enkelt säga att man har fått nog! Nä, fram med de som är positiva, energiska och glada istället! Det är så mycket värt att kunna ge och ta energi på lika villkor! ❤

Jag var bara tvungen att vädra och ventilera mina tankar…

Önskar er en trevlig tisdag med en massa positiv energi! 🙂

Kram

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Had enough!”

 1. Profilbild för citymom

  Å jag vet SÅ vad du pratar om.
  Det finns personer som ältar och lever kvar i massa skit. Man kan älta något så mycket så att tiden tillslut står still. När alla andra lever vidare står dom kvar, låt dig inte fasta i deras skit. Du ska ha människor omkring dig som ger dig energi inte tar. Jag har sållat bort så många vänner och gissa om jag mår bra. Dom jag har kvar i mitt liv är dom som visar att dom vill vara i mitt liv. Som jag säger ”i don´t have time to hate people who hate me because i´m too busy loving people who love me”

  Håll huvudet högt det kommer gynna dig =) folk ska tänka mer på onda ögat =) kram

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Tack snälla Terese! Så sant det du skriver, vissa människor ältar fram och tillbaka samma sak och utvecklas inte utan står stilla! Jag har fått nog och behöver gå vidare!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *