Dagens Ewa

Blogga eller inte blogga…

Ledsen att jag inte har bloggat på några dagar, men jag har helt enkelt haft på tok för mycket annat att göra, ja nu igen! Tyvärr med ett jobb som kräver mycket av min tid ( som jag gillar jätte mycket ) + att vara mamma och fru + träningar och barnens aktiviteter, ja ni förstår, som sagt så är det bara superintensivt ute i riktiga livet just nu och bloggvärlden får stå lite tillbaka för det 🙂 Jag prioriterar att spendera min lediga tid med min fina familj än att sitta vid datan. Så inläggen kommer kanske inte lika tätt som innan, men såklart vill jag fortsätta att blogga. 🙂

Idag har jag träningsvärk i hela kroppen, inte så konstigt när jag har tränat nästan varje dag. Ikväll ska jag vila min kropp och åka för att besöka min bror och svägerskan som jag inte har sett på länge. Ska bli roligt att ses 🙂

Klänning Filipa K och leggins Gina, halsband HM. Guld örhängen lånade jag från min stora skatt 🙂

Happy Torsdag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *