Familjeliv

Tisdag

Hej söta läsare!

Jag har varit så dålig på att blogga den sista tiden men det känns som tiden inte räcker till. På jobbet är det fullt upp och sedan hämta skatterna från skolan, fixa middag, aktiviteter med barnen och sedan åka för att träna själv….puhhhh säger jag bara. När jag landar på soffan på kvällen vill jag umgås och spendera tid med min fina man. Men, jag ska försöka att göra inlägg lite oftare. 🙂

Idag är jag on the go!  Jag har på mig min snygga Missioni klänning som jag köpte på Lindex. Den är så fin och jag är så glad att jag hittade den sista på skyltsdockan. Jag såg att tjejer på bloggar frågar efter just denna klänningen och jag hörde att den säljs för det dubbla på Tradera. Visar hur den se ut på mig lite senare 🙂

Tisdag= simning med Maja idag 🙂

Hörs sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *