Familjeliv

Tankar

Hej hej! Förlåt för min grymt dåliga uppdatering på bloggen igår! Men jag hann liksom inte att blogga, det var fullt upp från morgon till kväll. Tiden går så himla snabbt, visst gör den? Speciellt efter att man blivit mamma 🙂 Dagarna består av jobb och lämning och hämtning av barn och läxor och lek och sagor och köra fram och tillbaka till aktiviteter och klä på och klä av och mellis och träning, allt flyter på i rasande fart och Maja har redan hunnit fylla 9 och Julia snart 6 !? Ibland kan jag inte  förstå var tiden har tagit vägen. Jag är fru och så är man ju vän och dotter och kollega på jobbet men det man är allra mest är att man är mamma. Det är man definitivt för alltid och det är det största och det som påverkar en i absolut högsta grad! Det bästa som finns på hela dagen är ju att hämta hem skatterna från skolan, laga mat tillsammans och prata om allt som har hänt under dagen och att vänta hem T och äta middag tillsammans. Ja allt detta här är ju det bästa som finns  🙂

 

Bilderna är från i våras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *