Höstmarknad

Hej raringar!

Jag och älsklingen sov länge idag, vi har ätit en sen frukost och bara tagit det lugnt. Snart ska vi göra oss i ordning och åka för att hämta hem skatterna. Idag är ska vi på höstmarknad med barnen och köpa en massa gott. Jag älskar hösten, ok jag älskar också sommaren såklart men… Alltså. Finns det något härligare än förhösten? Med sina prasslande löv och ljumma kvällar och att bara tända en massa ljus hemma.  Att kunna mest gå i gummistövlar och halsdukar och fina kappor eller ullkoftor och säga vad kallt det är! Varje årstid är ju så fin, om man hade sommar året om skulle man ju tröttna på det också 😉

Bjuder på lite fler bilder från finaste YSB.

Har ni aldrig besökt Ystadsaltsjöbad, kan jag varmt rekommendera stället! 🙂

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *