Familjeliv

Att bara vara….

Hej i stugan!

Lite halvkass updatering här på sistone men det är som jag kanske skrivit tidigare (?) av naturliga skäl. Det är sommarlov och mycket annat som händer, fullt upp eller upptagen med livet helt enkelt. Nästa vecka börjar livet rulla på som vanligt, jag och T tillbaka på jobbet och skatterna börjar skolan.Och på ett sätt längtar jag efter höst nu, som om sommaren är “färdig”. Nu vill jag ha byxor och koftor och stövlar och lyssna på regn och dricka té och tända i öppna spisen 🙂 Men allt har sin tid och det kommer, det också.
 
Idag har vi inte gjort något speciellt, fixat i trädgården, lagat mat och bara tagit det lugnt. T och grannen satte upp ett farthinder utanför husen så att bilarna ska sänka farten rejält när de kör förbi, skönt att få det gjort! Nu kom morfar förbi….Hör kanske sen!
 

Lilla skatten hjälper till att laga middag 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *