Familjeliv,  Mode & Stil

Höst

God kväll och God natt 🙂

Har inte så mycket att skriva idag, dagen spenderade jag i stan för att köpa det sista inför resan, passade på att kika lite på höstkläder, så mycket fint det har kommit in i butikerna.  Ja i morgon är det redan augustimånad, snart är hösten på ingång och i fokus. Nya höstkläder, höstskor och allt därtill och för att inte tala om alla mysiga höstmyskvällar! Jag älskar hösten. Känns som en nystart. Men först, lite sensommar och en härlig solresa att se framemot 🙂

Här kommer lite höstnyheter från Creative Lounge, älskar jeansen från Please, gryma skullsarmband från cara collection eller ChillNorways silk scarf (pink skulls) i 100% silke. Love it! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *