Familjeliv,  Shopping

Nya resväskor till barnen

Idag var vi stan för att köpa nya resväskor till barnen. Skatterna fick själva välja vilken dom tyckte bäst om, Julia valde en gul och Maja en rosa. 🙂 Nu längtar vi extra mycket till solen! Idag är det grått och trist, men jag ska inte klaga för vädret har verkligen varit super dom sista dagarna för att vara Sverige 🙂  Barnen och T enades på väg till stan att de var sugna på kinamat, jag var sugen på kycklingsallad 🙂

Nu ska jag bada prinsessorna, sen blir det mystime med film och skaldjur och iskallt vitt – mysigt. Det är såna små sköna vardagssaker som gör det lilla extra har ni tänkt på det?

Ha nu en finfin söndagkväll vänner!

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *