Familjeliv

Lördag :)

 

Jag och älsklingen sov länge idag, inga skatter som kom och för att väcka oss, alldeles tyst i huset, lugn frukost i det blå 🙂 2 hela dagar , just the two of us, men gosh vad vi saknar prinsessorna nu! Jag tycker ändå att saknad kan vara bra, att få längta och vänta och ladda upp massa ny energi. Man måste vårda kärleken även fast man får barn och inte glömma bort varann. Prinsessorna har haft  2 underbara dagar hos mormor och morfar och därför kunde  jag och T vara lugna och bara njuta av varandra 🙂

Vad gör ni denna lördag i slutet av juli? Har ni semester? Vi tänkte njuta av bubbel, grillat, musik, härligt sällskap & kanske dans ikväll, för att fira finaste Bella som fyller år ♥

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *