Familjeliv,  Inredning,  Shopping

Shopping

God kväll! Sorry för dålig uppdatering, men har typ haft mer eller mindre fullt upp hela dagen. Jag hade massa att göra på jobbet idag också, sedan körde jag iväg mot stan för lite shopping, och på väg hem till Ilva för att titta på lampor. Där fastnade jag framför jätte fina lampor som tillslut fick följa med hem. Oh vad fint det blev i vardagsrummet, nu fattas bara röda kuddar från Gant så är jag super nöjd!

På stan hamnade jag på Lexington, på Hansa, där hade dom rea och jag kunde inte motstå denna fina kavajen som jag hade  prövat för någon vecka sedan på Nova Lund, den är så fin! Jag älskar ju också alla slags skjortor så denna liksom skrek ”Köp mig, köp mig” så fort jag såg det. 😉 Köpte också lite fint till prinsessorna men det visar jag imorgon. Nu ska jag slänga mig på soffan och mysa med finaste mannen innan jag stänger min två blå 😉 2 dagar kvar till semester, wihooo!

Kram alla söta därute och God natt! 

 

 

Så nöjd och älsklingen gillar dom också 😉

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *