Familjeliv,  Inredning,  Shopping

Dolce Gusto

Jag och T älskar kaffe och köpte därför en modern kapselmaskin. Det blev en Dolce Gusto Circolo från Nescafé som vi valde, först var vi inne på nespresso maskinen men det som avgjorde var att Dolce Gusto kan göra både varma och kalla drycker och det bästa av allt är att barnen kan göra varm choklad när dom önskar. Och jag kan bara säga att jag är otroligt nöjd! Apparaten är lätt och snabb att använda och kaffet är över förväntan. Kaffet blir så gott så det är som att dricka fint kaffe på servering och det smakar som kaffet i Italien. Fylligt, krämigt och gott! Du kan göra allt från kaffe latte till cappucino, mocha, istee, espresso, cafe americano och chailatte, och det är bara några av smakerna som man kan välja. 🙂

Det här med kaffekapslar är verkligen en bra uppfinning och jag tror de flesta kommer dricka kaffe på detta sätt framöver. Kapslarna bevarar aromen på bästa sätt och något liknande går aldrig att få genom vanliga automater eller kaffebryggare.  🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *