Familjeliv,  Shopping,  Skönhet

nya skönhetsprodukter

Godmorgon lördag!

Vi fick en liten sovmorgon utav barnen som satt och tittade på en film på morgonen 🙂 Sen frukost, och nu njuter jag av andra kaffekoppen. 🙂

Igår köpte jag nya skönhetsprodukter till ansiktet och lite nytt smink. Jag har ju i flera veckor använt dag/natt serum och kräm från Estée Lauder. Jag tyckte inte att det var dåligt, men det passade inte mitt ansikte helt enkelt. Så jag gav bort flaskorna till min fina mamma, hoppas att hon gillar dom bättre. Denna gången köpte jag skönhetsprodukter från Chanel som ska ge mycket fukt till ansiktet, och det behöver jag verkligen. Har haft detta serum innan och var jätte nöjd! Nu köpte jag också kräm, ögonkräm och ansiktsvatten från samma märke. Annat som fick följa med hem var en primer från Estée Lauder och en ny flaska foundation som är grym till kvälls makeup. Denna primer har jag aldrig testat innan men fick tips av City mom som också bloggar här på allt för föräldrar. Hon sa att den ska vara jätte bra. Är jätte nyfiken och ska testa den redan idag 🙂 Ett läppglans från Clarins köpte jag också, denna har många bloggat om och finns i 3 färger, jag köpte min i apricot shimmer. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *