Familjeliv,  Mat

mysig söndag

Mysig söndag. Vi har en lugn och skön söndag här hemma, Bella är på besök och leker med skatterna. Vi har precis ätit en god middag som T fixade, och alla är bara så propmätta. Bella åt tre portioner och det var jätte viktigt att jag skulle berätta detta för hennes mamma 😉 Lilla snäckan! Nu leker tjejerna fint och jag har en massa att stryka, Puh!

Det känns galet att se i kalendern att semestern är i sikte 🙂

 

2 kommentarer

  • Angelina

    Hehe som man inte ge henne mat. Bra! Så ska det vara….för att du ska tröstas så håller jag både med tvätt och stryka, säger också puh!!!!!

  • ewasverklighet

    Hon sa, säg det till min mamma, för du vet, jag brukar ju vara kinkig med maten 🙂 Sötis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *