Familjeliv

Jobb

Hej alla söta! Kom precis från jobbet och väntar på mina skatter som kommer hem vilken minut som helst, dom har varit hos mormor och morfar hela dagen. På jobbet var det mycket att göra och imorgon blir det också massor. Känner mig mer utvilad idag, somnade direkt efter matchen och sov hela natten, skönt! Vädret är riktigt härligt, så idag ska jag också ut och springa några km 🙂  Kanske det finns lite sommarhopp trots allt! 🙂

Dagens jag består av kofta och top Hunky Dory, halsband, diddi och armband Baglady.

 

 

 

 

2 kommentarer

 • citymom

  Jätte snyggt halsband!

  Ja jag jobbar i skönhets branchen, jobbar faxtist för Clinique. Både inom hudvård & makeup =)
  Så jag kan allt om alla produkter på hela marknaden =) hihi arbets skadad 😉

  Vilken underbar kväll ni haft =)
  Kram

 • ewasverklighet

  Tack! Vilket roligt jobb 🙂 Älskar makeup och hudvård, spenderar alldeles för mycket pengar på det 😉 Jag använder nästan alltid Cliniques ögonkräm all about eyes och deras ansiktsvatten som är grym!
  Du får gärna komma med bra tips ibland, sånt älskar jag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *