Familjeliv

Nästan som kusiner

Idag åkte jag och T till plantagen för att köpa lite fler blommor till trädgården och välja utelampor till vår nya damm. Svårt det här med damm, vi vet hur vi vill ha det, men ändå inte riktigt. Ska vi ha växter, fiskar eller bara en fontän? Vi kan inte riktigt bestämma oss 😉

Annars har dagen bara rullat på, hämtade skatter efter jobbet och fina Bella som ville följa med hem och leka. Tjejerna leker jätte fint tillsammans och det känns nästan som dom vore kusiner i och med Angelina är Julias gudmor. Hoppas att dom alltid kommer ha en fin kontakt med varandra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och mysa en liten stund med min fina man innan jag somnar.

Natta kramar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prinsessorna lekte frisör och gjorde finaste flätor på varandra 🙂 Sötisar!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *