Inredning,  Mode & Stil

Plantskola och Lexington

Hej söta! I går var jag på Åkarps plantskola för att köpa lite nya buxbom och blommor till mina krukor utanför. Killen som jobbar på plantskolan förklarade varför mina fina buxbom inte klarade denna vinter, för lite snö som skyddar och värmer och alldeles för mycket vind, som tog kål på dom stackars växterna, sa han. Idag kommer morfar och hjälper mig att plantera efter jobbet.

På väg hem stannde vi på Nova Lund för jag ville pröva en jacka från Lexington, min svägerska har den i mörkblå och jag gillar den jätte mycket. Det var svårt att välja färg men jag tror att jag fastnade för den beige mest, så kär i jackan, måste köpa den idag 😉 Tittade också på Lexingtons nya sängkläder, jag är galen i exklusiva sängkläder, och dessa rosa var bara så Ewa 😉

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *