Familjeliv

Dagen som bara rusat iväg

Hej! Har inte hunnit skriva på hela dagen för jag har haft fullt upp. Jag har varit på möte hela eftermiddagen på ett jätte mysigt ställe. Sedan åkte jag och en kollega till IKEA för att handla lite till jobbet, glas förvarings lådor och annat smått och gott. Nästa vecka ska jag hitta någon dag efter jobbet och sätta barnen i bilen efter dagis och skola och köra till IKEA för att gå runt och handla lite grejer, sedan kan man ju alltid äta där i stället för att laga mat hemma. Efter jobbet hämtade jag barnen och åkte iväg till biblioteket för att låna hem nya böcker, sedan handlade vi mat. Idag önskade sig barnen korv stroganoff med ris och sallad, inte min eller T:s favorit , men skatterna tyckte att det var ju så längesen vi åt det hemma 🙂 Nu sitter jag en liten stund vid datan och vilar, T och skatterna åkte iväg en liten sväng till sin gammel farmor, då passar jag på att ha lite egentid 😉 På torsdagar brukar jag och T gå ut för att  äta och dejta, men idag känner jag mig jätte trött så vi har bestämt istället för att mysa i soffan, något gott att dricka och en spännande film 😉

Önskar er en härlig torsdagkväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *