Dagens Ewa,  Familjeliv

Att blogga

Hej söta! Idag har jag haft en underbar dag på jobbet, många möten ”on the go” på jätte mysiga ställen. Har precis hämtat hem mina skatter och ska bara mysa med dom.Vädret är lite trist men det gör faktiskt så mycket, hellre dåligt väder nu än sen när man går på semester.

Jag ska stänga av lappen och umgås med min fina familj, har ingen vidare lust att blogga nu när man kan göra så mycket annat om dagarna 😉  Lite som att jag tappat lusten och därför bloggar jag i min egen takt och när jag känner för det. Jag vet att jag kommer känna den glädjen över bloggen snart igen som jag gjort,  just nu har jag så mycket med  jobb innan semester,  och den övriga tiden vill jag spendera med min underbara familj så mycket som möjligt.  Men ha tålamod, snart kommer jag och mina skrivartalengar igång igen! 😉 Hörs lite senare!

 

 

Blus och kofta odd molly, Jeans Levis, jacka sunshine, skor scorett och väska mulberry

 Ett jätte mysigt ställe som vi ska ha möte på i morgon också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *