Familjeliv

Sommarvärme

Hej alla glada! Äntligen är de varma, härliga och långa sommar dagarna här! Läste att enligt meteorologerna är värmen här för att stanna 🙂 Jag har precis hämtat hem skatterna från skola och dagis och ska strax sätta igång med middag. Men först ska jag göra goda smoothie som jag har lovat lilla snäckan. Det första barnen frågade när jag hämtade var om vi kan ta fram poolen 😉 Nu är det vår på riktigt! Om inte sommar!

 

2 kommentarer

 • citymom

  Sötisar! Jag hörde detsamma att värmen är här på riktigt! =)
  Ungar som badar i poolen är ju sådant sommar tecken =)
  Ha en trevlig kväll.
  Kram

  • ewasverklighet

   Ja det är så härligt med värme, barnen har väntat länge på lite sol och bad 🙂 Hoppas nu att värmen håller!
   Önskar dig också en trevlig kväll! / Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *