Familjeliv

Maybe baby….

Hej söndag! Igår var vi  på mysigaste dejten,  vi pratade om att vi har varit tillsammans i många år, 13 år ska vi fira i år, overkligt samtidigt som vi hunnit med en del. Vi har välsignats med två barn, flyttat massor, köpt två hus, haft olika bilar,studerat, bytt jobb, startat egna företag,rest,  gift oss and so on…Nu börjar en skön fas att njuta av det vi fått och har, barnen börjar bli större vi kan hitta på mer grejer tillsammans. En härlig tid med andra ord! Men någonstans känner jag mig inte färdig med barna födandet? Det spökar fortfarande i mitt huvud ”maybe baby ” 😉

Vi åt igår på Bastard, jätte mysig ställe! Idag ska vi bara ta det lugnt innan vi hämtar hem vår finaste skatter! Saknar våra bussungar redan 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *