Familjeliv

mormor

Jag ringde igår min mormor som bor i Polen och som jag saknar så jätte mycket. Det var längesen hon var och hälsade på oss i Sverige. För ca 3 år sedan blev hon dålig och sen dess har hon väldigt svårt att gå och röra sig. Jag och mormor kan snacka i evigheter, vi har många roliga minnen ihop och har alltid haft en väldigt bra kontakt. När Maja föddes var mormor i Sverige och hälsade på, 6 månader var hon här från och till. Nu har hon inte varit hos oss på evigheter och jag saknar henne jätte mycket. Så fort hon blir bättre måste hon komma och hälsa på oss. Min mormor är rolig, ungdomlig och alldeles underbar! Hon är 80 år gammal men ser mycket yngre ut, och när man pratar med henne skulle man aldrig tro att hon är så gammal. Saknar henne så oehört mycket. ♥

 

Min fina mormor och stora skatten Maja, som är på bilden bara 1,5 år.

♥♥♥

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *