status

Nu är jag helt slut för idag, ska strax hoppa in i duschen, koppla av framför tvn en stund och sen ska jag susa gott.  Det var riktigt härligt att simma idag. Finns inget bättre för själen, är glad att jag hittat min grej. För mig är det viktigt att variera träningen och jag har alltid älskat all träning, men aerobic har alltid varit en favorit. Innan jag fick barn kunde jag träna varje dag och köra då 2 aerobic pass per dag, det är min grej och jag älskar det. Träning har alltid varit en viktig del av mitt liv, när jag tränar mår jag som bäst. Träningen ger inte bara en snyggare kropp utan det stärker ens självkänsla. Jag vill vara stark i kroppen när jag blir äldre och vill orka mycket, då vill jag liksom bara fortsätta som jag gör för att må bra.

Nu säger jag godnatt och vi hörs imorgon.

 

Några tända ljus och ett avsnitt av Revenge innan sängen kallar 😉


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *