Familjeliv

Trött

Jag har nattat min minsta lilla tjej och satt på mig myspysen och krypit upp i soffan brevid älsklingen. Idag var jag i stan för att handla lite sommar kläder till barnen, så mycket fint det finns i alla underbara sommarfärger. Köpte en massa tunikor, byxor och sommar klänningar till skatterna 🙂 Annars var jag på presentjakt, barnen har 4 kalas att gå på i helgen, så det är fullt upp för oss då 🙂 I morgon ska jag ringa vårdcentralen och kolla upp Julias ögon som har kliat och varit röda i två dagar, vi måste se om det kan vara pollenallergi. Nu mina vänner ska jag mysa med min underbara man innan sängen kallar.Vad som gömde sig i paketet visar jag imorgon 😉

 

T fotade mig när jag satt och drömde mig bort, en väldigt trött mamma med andra ord 😉

Ha nu en riktigt mysig kväll, i morgon vaknar vi till världens bästa fredag! kram

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *