Familjeliv

Love

Kärleken till barnen är obeskrivlig och livet blir så intensivt. Att vara orolig för lilla minsta, att försöka att släppa på kontrollen och ge dom lite mer frihet ju äldre de blir. Att försöka lära barnen om livet och kärleken och vad som är rätt och fel. Säga till när saker är farliga och trösta när saker gör ont. Livet är oförutsägbart och grymt ibland.Och det är viktigt att inte skydda helt och att låta dom upptäcka, men det är det svåraste när man bara vill skydda dom från allt det onda och dåliga som sker i världen. Som förälder har man det fulla ansvaret varje dag, och det gör mig så fruktansvärt orolig, glad, lycklig, trött och i bland helt slut. Alla dessa känslor med enormt mycket kärlek, den starkaste kärlek jag nånsin har upplevt, är kärleken till er mina två älskade skatter! Älskar er så hela hjärtat värker! ♥♥♥

 

 

Bilderna är från sommaren och tagna på semestern…

 

 

Nu kallar sängen! God natt världen!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *