Trött mamma!

En trött mamma som testar olika bågar 🙂 Måste fixa nya glasögon som jag kan använda då och då 😉 Har fått låna hem lite bågar så att T skulle hjälpa mig att välja, men han tycker att jag är lika fin i alla, män alltså 😉 Nu väntar lite hemmaplock innan vi kör egentid framför favoritserien 🙂 God natt kramar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Trött mamma!”

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  Dom är nog lite för stora för dig allihopa. Kanske du ska prova utan bågar? Och du jag tycker att du ska prova något nytt och göra slingor, du har så tjockt hår att ditt hår klarar det 🙂

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Stora bågar är inne nu 😉 Utan bågar har jag redan sen innan, vill ha nya! kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *