Mat,  Övrigt

Födelsedagsfest

På lördag ska jag ha min födelsedagsfest och då har vi bjudit 20 vänner till ett slott  där vi ska äta 5 rättersmiddag och ha vinprovning. Sedan ska alla övernatta där och äta frukost tillsammans. Det är mycket planering denna vecka för allt måste bli perfekt. När vi är i Malmö brukar vi alltid besöka Blom in the park och äta där 9 eller 11 rätters middag med vinprovning, kan verkligen rekommendera stället om ni är någon gång i trakterna. Njut av en förstklassig matupplevelse du sent ska glömma! ..Otrolig god mat, gott vin, fin stämning och trevlig, kunnig personal. Jag vill gärna att min fest ska vara i Bloms anda med olika maträtter och goda viner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder från Blom in the Park

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *