Övrigt

Hund

Barnen har länge önskat sig en hund, vi lovade att dom skulle få en valp när Julia fyller 5 år och Maja 9 år. Att skaffa hund innebär ett stort ansvar, men också mycket glädje. När jag var barn var min största önskan att få en liten hundvalp men fick den aldrig, mina föräldrar tyckte att det skulle bli alldeles för  jobbigt. Så nu står vi i samma situation 😉 Rasval är svårt. Jag kan tänka mig en liten hund, kanske en Cavalier King Charles, min favoritras är nog Golden Retriever men det är ju ingen liten hund direkt. Barnen såg för någon tid sen på nätet en hund som ser ut som en nalle och heter BOO, nu tjatar dom bara om den 😉 Visst är den söt men jag har aldrig sett denna ras i verkligheten. Svårt det där med hund, kommer vi orka för i slutändan så är det ju vi som får ta hand om den, vi vill också hinna få ett tredje barn så småningom 😉

 

BOO The dog, visst är den söt 😉

3 kommentarer

  • Anna

    Den vovven är jätte söt, har sett den innan en tjej på min Facebook har den :)) det blev fel på min förra kommentar och den skickades för tidigt. Jag har också velat ha en liten vovve men jag känner att vi inte kommer ha tid med den :(( puss och kram

    • ewasverklighet

      Visst är den söt 🙂 Vi har inte heller tid 😛 men barnen vill så gärna 🙂 puss o kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *