Övrigt

Stress, Stress och äntligen Fredag!

Stressig fredag! Det började med att hela familjen vaknade alldeles försent, sedan glömde jag att ta fram kläder till barnen på kvällen och det är inte det lättaste att snabbt hitta något att ta fram på morgonen, oftast är det ”de här byxorna vill jag inte ha eller den här tröjan sticks osv”… Dessutom skulle Maja till biblioteket idag , glömde såklart att packa böckerna också! När Barnen äntligen var färdiga och packade och T körde dom iväg till skolan och dagis såg jag att  Maja hade glömt sitt bibliotekskort! Hämtar mobilen och ska ringa T och ser att den är urladdat,  jag kan inte hans mobilnummer i huvudet… Shit alltså vilken stress! Nu måste jag bara andas ut och tänka att det är fredag! Idag är det girls night out på kvällen för att fira Reni och Lila som fyller år! Som jag längtar! 🙂

Dagens stressiga mamma!

Stickat klänning Filipa K, svarta leggins som inte syns på bilden, halsband och armband Baglady och jacka Woolrich

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *