Paris is always a good idea!

Sitter och kikar lite runt på Parisresor, vi var där hösten 2010. Jag blev helt förälskad i denna staden, den är precis som jag har föreställt mig. Kändes som man var i en helt annan värld eller epok, en riktigt romantiskt stad! Kan inte beskriva med ord hur jag upplevde den! Vi var där i 3 dagar och hann se det vi hade planerat, dock var vi utan barn så det var noll stress 😉  Vi bodde mitt i själva stadskärnan, mellan Champs-Élysées och Eiffeltornet, och hade nära överallt, behövde aldrig taxi. Oktober månad i Paris var helt underbart, 25 grader fick vi i alla 3 dagar. Jag hade tagit med mig massa tjocka tröjor och stövlar som aldrig användes. En av världens bästa shooping städer , trodde att jag skulle bli helt  galen, I wanted all! Jag rekommenderar varmt Paris om man vill komma ifrån med älsklingen i ett par dagar. Det behöver inte bli allt för dyrt, om man inte gör som jag och spenderar en massa på shooping 😉

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *