Familjeliv,  Hälsa och träning,  Övrigt

Man mår bra av att träna!

Kom precis från träningen. Jag älskar att träna det är så jäkla roligt!! Svettigt som bara den och man blir trött, men på ett bra sätt. Idag när T lämnade Julia på dagis fick han papper som vi måste fylla i om uppsägning av barnomsorgsplats, jag kan inte fatta att vår lilla Julia ska börja förskoleklasen till hösten. T skojade och sa tänk Ewa nu har vi snart inga dagisbarn, kanske dax att fixa en bebis!? Ja man vet aldrig, kanske det blir en trea 😉 Nej nu ska jag dricka hallon te och få lite massage av min man 🙂 Hoppas ni får en trevlig kväll.

Julia 1,5 år och börjar dagis
Lilla bussunge 🙂
Maja väldigt överbeskydande mot sin lillasyster, som alltid...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *