Familjeliv,  Inredning,  Inspiration,  Mat,  Resor,  Restaurangbesök,  Shopping,  Travel

En underbar helg i Stockholm

Hej söta!

Vi har precis anlänt hem från Stockholm där vi spenderade några underbara men samtidigt mycket intensiva dagar. Vistelsen inleddes med ett besök på Kungliga Slottet och ett nästan fem timmars långt möte med drottning Sylvia, prins Carl Philip, Kristina von Blixen samt Erik Norberg. Under hela vistelsen bodde vi på magnifika Hotel Diplomat vars atmosfär förflyttade oss till tidigt 1900-tal. Lobbyn, restaurangen och de fina rummen, allt inrett i klassisk sekelskiftesstil, samt personalens höga servicenivå gjorde att man verkligen trivdes. fantastiskt

Allt detta tillsammans med hotellets perfekta läge, precis vid Nybroviken, gör att vi kommer att välja detta hotell även nästa gång vi är på besök i huvudstaden.

Vi hade dessutom tur med vädret, massa sol alla dagar och krispigt kallt!

Så himla fint! Jag är så förälskad i Stockholm att jag vill bara flytta dit:)

Redan vid ingången möts man av hotellets personal som gör allt för att man ska känna sig välkommen.

En liten saluhall och vinbar på 130 kvadratmeter, belägen i direkt anslutning till hotellet Diplomat.

Alla råvaror i butiken handplockas och skiftar efter årstid och säsong. I  grönsakskylen finns nyskördade grönsaker och frukt, färskpressade juicer och fruktsallader samt ett mejerisortiment från utvalda svenska gårdar och producenter. Därtill finns även hemgjorda såser, tillbehör och färdiga rätter, allt tillagat i hotellets kök.

Jag som älskar hotellfrukost kunde inte ha hamnat bättre. Hotel Diplomats hotellfrukost är definitivt stans bästa.

Vi åt gott, drack bubbel och promenerade genom stan. Stockholm är verkligen vacker!

Vi har ju letat efter nytt boende och i Malmö har vi inte kunnat hitta något som vi gillar. Men nu vet jag varför! Jag vill flytta till Stockholm för här skulle vi trivas så bra! T håller verkligen med!

Älsklingen överraskade mig genom att jag fick välja en ny väska som födelsedagspresent. Vi var inne på både Chanel och Gucci men jag fastnade för en Louis Vuitton 😉

Spännande!

På kvällen hade vi bokat bord på Berns 🙂 Ett så himla fint ställe.

En härlig helg som inleddes med ett kungligt möte. Det var intensivt men samtidigt med så mycket prat & skratt, kyssar och hålla handen. Man behöver det ibland. VI behöver det ibland. Ladda om och komma tillbaka med ny energi.

Dock har jag varit väldigt orolig över min mormor som mår väldigt dåligt. Jag har tänkt på henne stup i kvarten och ringt flera gånger bara för att få höra hennes röst.

Nu är vi hemma igen, hos de finaste – våra skatter – som vi saknat så mycket. Tack snälla, mamma och pappa, som passade barnen under vårt besök i Stockholm❤.

De fick faktiskt ta flyg redan nästa morgon till min finaste mormor. Finns ingen som är som min mamma – hon ställer alltid upp för oss samtidigt som hon gör allt för min mormor. Bästa mamma!❤

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *