Familjeliv,  Inredning,  Inspiration,  Mat

15 år av ändlös kärlek

Hipp Hipp Hura för vår finaste Maja idag!

Tänk att hon fyller 15 år idag – min stora fina underbara grymma lilla tös! Så duktig och ambitiös och hjärta av guld har hon.

Hon tänker alltid på sin familj och vänner först och är så otroligt omtänksam och snäll, och vi kunde inte vara mer stolta över de fina egenskaper och den fina människa hon utvecklas dag för dag. Hon är inte bara min lilla flicka längre utan även min bästa vän. Jag och din pappa finns här för dig alltid min skatt. Vad du än säger och gör min vackra tonårsdotter så älskar vi dig forever and ever!❤

 

Vi gick upp tidigt och väckte och sjöng och hurrade för vår prinsessa hela familjen och även Wilma ville uppvakta och kramas lite extra. Och födelsedagsbarnet fick många presenter och var så nöjd och glad och idag åker vi till Tylösand och firar henne där!

 

Godsaker ska man så klart ha till frukost på sin dag och skatten hade önskat bla croissanter med Nutella och jordgubbar och smoothie och så blev det givetvis passion bakelser som hon älskar. Vi skippade en hel tårta då vi åker snart på SPA . Det får bli tårta med hela familjen och vänner när vi kommer tillbaka.

15 år!

Finaste blommor i box beställde vi på Royal blommor i Staffanstorp.

Ballonger från Partyland!

Nu packar vi väskan och kör mot Tylösand!

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *