Familjeliv,  Inspiration,  Lifestyle,  Skönhet

Lite skönhet…..

Hej söta!

Tänkte att jag skulle köra lite skönhet här på bloggen, visst var det evigheter sen? 😉

jag har fått lite frågor hur jag lägger min makeup och vad jag har för skönhetsrutiner så jag tänkte göra en liten mini-serie bestående av två blogginlägg kring detta. Börjar med att dela med mig av min skönhetsrutin eftersom jag tycker det är väldigt vitkigt för att få ett bra resultat när makeupen sedan ska appliceras.

Just nu använder jag nästan alla produkter från franska Clarins och är supernöjd.

Jag är extremt noga med att alltid ­rengöra huden­ morgon och kväll. Jag lägger mig aldrig och sover med smink. ­Sedan ­peelar jag huden ­varannan dag (just nu använder jag one step Exfoliating från Clarins) och gör en mask ­någon gång i veckan. ­Peeling är ­viktigt, det är lite som att ge huden en ­motionsrunda.

Jag börjar alltid med att rengöra hela ansiktet noga med Clarins One Step Face Cleanser. Den rengör varsamt och tar bort make-up, orenheter och eliminerar alla spår av föroreningar på hudytan samt lämnar huden fräsch och behaglig.

Sedan använder jag Daily Energizer Wake-Up Booster som ger en riktigt uppfräschande effekt och ”väcker upp” huden på morgonen. Dessutom doftar den jättegott!

Sedan tar jag två pump av Clarins Double Serum. Denna är supergrym!  En multiprodukt som vunnit en massa priser.

Man riktigt känner hur den sugs upp av ansiktet och sedan skapar en bra grund för resten av produkterna som ska appliceras.

Sedan smörjer jag mig med Estee Lauder Hydrationist maximum Moisture för torr hy. Det är en fuktcreme till dag och natt som förstärker huden, och ger den en vacker utstrålning.

För att få lite färg i ansiktet brukar jag blanda i bland 3 droppar med valfri dag/nattcreme Clarins Brun-utan-soldroppar som heter Golden Glow Booster. Jag solar aldrig ansiktet för att bli brun, är super nojig över rynkor och annat som solen kan förstöra.

Sist men inte minst ögonkräm som är en av det viktigaste i min rutin, även denna kommer från Estee Lauder och heter Revitalizing Supreme. Produkt som förebygger hudens åldrande med hjälp av att bidra med mycket djupgående fukt.

Tänk på att de första synliga fina linjer och rynkor visar sig runt ögonen och det är superviktigt att använda bra produkter som ger massa fukt och fasthet. Sist jag var och handlade ögonkräm undrade tjejen på Kicks varför jag vill köpa en anti age ögonkräm när jag ser så ung ut? Gissa om det gjorde min dag! 🙂

På kvällen kör jag samma rutin men byter ut serumet mot Clarins Santal olj som är närande, lugnande och kärlstärkande.

Dessutom så luktar den ljuvligt!

Nästa gång visar jag mina makeup favoriter 🙂

Puss/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *