Årstiderna

Restaurangen Årstiderna finns i källaren på Kockska huset i Malmö

I går hade vi en supermysig kväll på Årstiderna. Menyn var speciellt framtagen för Valentines och maten var verkligen utsökt.  Många underbara dofter och smaker 🙂 Jag valde fisk (röding) till huvudrätten och T valde kalvfilé och både min och hans rätt var så otroligt god, maten smälte i munnen. 🙂 Vi satt länge och pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade och planerade framtiden. En supermysig kväll med andra ord! Älskar att umgås med min man❤️

Idag har dagen gått i hundra, ja som vanligt….

Nu soffan och lite mer tid med älsklingen som jag knappt sett på hela dagen!

Ha en fin kväll ni med!?

Kram/E


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *