Familjeliv,  Inredning,  Inspiration,  Shopping

Det här med att kopiera inredning…..

img_1350

img_1355

Välkommen fredag!

Denna vecka har gått makalöst snabbt, redan fredag idag och jag har massor att göra innan jag kan ta helg!

I vardagsrummet har jag bytt kuddar till lite mer höstliga färger och när jag var i stan så  passade jag på att köpa denna fina helgbuketten till daggen, min favorit vas här hemma 🙂

Jag var även igår förbi Emporia och kikade på lite nya golvlampor och kan inte riktigt bestämma mig vilken jag ska välja, gillar nämligen 2 stycken jättemycket. Båda är riktigt fina och klassiska men även väldigt olika i utseende….

Ja vi får se så småningom vilken som får flytta hem till oss 😉

Jag älskar inredning och vill alltid ändra här hemma, T blir tokig på mig ibland 😉

 Tänkte ändra lite i sovrummet också, har lite nya idéer och ska se om jag får till det redan innan jul.

Apropå inredning…..något som jag verkligen ogillar och kan störa mig på riktigt mycket på är när folk saknar fantasi och börjar kopiera allting rakt av?! Alltså varför vill man ha det precis likadant som någon man känner?

Jag är precis tvärtom, vill absolut inte ha samma här hemma som andra har och blir lite irriterad att folk köper samma och tar för givet att det är ok….För hur kul är det att komma hem till någon och se att  det ser ut nästan precis som hemma hos en själv? Fattar inte riktigt hur de tänker och hur de vågar?!

Visst kan man inspireras av andra, man hittar ju så mycket på instagram och olika inredningbloggar men att börja kopiera rakt av och låtsas som det regnar är riktigt, riktigt dåligt!

Det finns två bloggar som jag läser och gillar båda faktiskt jättemycket men den ena tjejen kopierar den andra alldeles för ofta, nästan lite skrämmande om du frågar mig….

Varför vill man ha precis samma och dessutom kopiera hemmet helt rakt av?

Nej hör ni nu ska jag sluta gnälla och ta tag i denna fredagen så att jag kan ta helg 😉

Ha en fin dag!

P.ok 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *