Hösten när den är som bäst

img_1151

img_1155

Idag har det varit en underbar höstdag, solen sken och det var helt vindstilla, precis så som jag älskar hösten som mest.

Höstlöven är så fina. Det är helt fantastiskt fint hur naturen kan vara. Rött och gult överallt och när solen är framme brukar jag minnas hur det var att gå i skolan just den här tiden, vet inte varför hösten får mig alltid att minas tillbaka. Jag har alltid älskat denna årstiden lite extra även när jag var yngre.

Snart är träden tomma på blad och det blir mörkt, grått och trist så det gäller att se omkring sig nu och njuta varje dag.

Dagen har rullat i hundra och jag har varit igång hela tiden, känner mig riktigt trött med andra ord.

Nu sängen, äntligen. 😉

I morgon vaknar vi till onsdag….

Nattakram/E


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Hösten när den är som bäst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *