img_0435

img_0438

img_0442

img_0445

img_0449

img_0450

img_0452

img_0453-1

Hej lördag!

Igår hade vi vänner över på lite sushi och det blev en himla mysig kväll. 🙂

Sushi beställde vi på Chill out och det var lika mumsigt som alltid, dock blev jag lite besviken på lite små grejer men det tar jag med dom idag. 🙂

Till fördrink drack vi Victoria Rosé Hallon Bellini. Supergott! Här kommer receptet om ni vill testa 🙂

Ett litet tips bara….använd smala champagneglas i stället. Dessa var alldeles för stora och jag fick inte till det precis som jag önskade, men smaken var samma 🙂

Victoria Rosé Hallon Bellini

• 6cl Victoria Rosé Spumante
• 4cl Vodka
• Hallon
• Persika

Skär upp persikan i lagom stora bitar, blanda sedan i mixer med hallon och vodka. Häll upp hälften i ett champagneglas och toppa med en iskall Victoria Rosé.

Skatterna hade fredagsmys hos mormor och morfar och ska hämtas hem idag.  Dom älskar att spendera tid med bästa morföräldrar!

Det blev ändrade planer i kväll och i stället för att äta piroger och fira Chiles nationaldag hos Angi ska vi mysa här hemma med att grilla och kika på någon mysig film.

Vädret håller fortfarande i sig och är fortfarande strålande fint och soligt men lite kyligare och höstigare i luften….

Nu får hösten faktiskt komma eller vad säger ni?